IKR SOLAR Power Kft.

Japán gyártmányú, önjáró, professzionális bozótirtó gépek. A gépek különleges rotor burkolata minimálisra csökkenti az apríték kirepülését, így a napelemek gyakorlatilag nem szennyeződnek, rongálódnak.

»» 2021-es katalógus – angol nyelvű ««

A legnagyobb változás a gépek színében történt, az eddigi piros-fehér összeállítást felváltja a zöld-fehér, jelezve a gyártó elkötelezettségét a természethez.

„Vásárlás előtt próbálja ki az OREC gépeket Bábolnán, egyeztetett időpontban. Amennyiben több érdeklődés mutatkozik az Ön környezetében, akkor kérés esetén az Ön telephelyén rendezzük meg a demo bemutatót.

Kérjük, töltse ki a jelentkezési lapot, mi jelentkezünk a demo program függvényében.

Nagy teljesítményű kalapácsos bozótirtó, ágaprító gépek

HRC813

HRC 813

Gumihevederes kivitel, szükség esetén nagy dőlésszögű munkához speciális motorral.

Sebességváltós gép. A géphez rálépő platform rendelhető, a gépkezelő az egyenes szakaszokon állhat rajta

Munkaszélesség: 800mm
HRH801

HRH 801

Hidrosztatikus, fokozatmentes hajtás, nagy munkaszélesség.

Munkaszélesség: 800mm

Önjáró (ráülős) bozótirtó, ágaprító gépek

RM882

RM 882

Kétkerék hajtás, Hidrosztatikus sebességváltó

Munkaszélesség: 880mm
RM982F

RM 982 F

Az OREC gépek zászlóshajója, csúcsmodell.

4WD, négykerék hajtás, hidrosztatikus, fokozat nélküli hajtáslánc

Munkaszélesség: 975mm

Oldalkaszával felszerelt gép

Kitűnően alkalmas gyümölcsösök, szőlők ápolására, napelemparkok karbantartására, hiszen az oldalkasza a napelemek alatt a nehezen elérhető területeken is levágja az aljnövényzetet.
RMK151

RMK 151

Kétkerék hajtás, Hidrosztatikus sebességváltó

Munkaszélesség: 1350-1500mm

Parlagfű-mentesítés

Sajnos a parlagfű elterjedtsége Magyarországon évről – évre növekszik, Európában az egyik legfertőzöttebb ország vagyunk.A szénanátha a lakosság 40 %-t kínozza , ezen belül a betegek legalább fele parlagfű-allergiás. A vonatkozó törvény egyértelműen rendelkezik:
 
„Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény 17. § (4) bekezdése értelmében a földhasználó köteles az adott év június 30. napjáig az ingatlanon a parlagfű virágbimbó kialakulását megakadályozni és ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig folyamatosan fenntartani.”
A mulasztókat egyrészt a kényszer parlagfű irtás magas költsége és súlyos, 15 ezer Ft-tól akár 5 millió Ft-ig terjedő bírság fenyegeti! Ebből a pénzből már nagyteljesítményű OREC bozótirtó gépet vásárolhat, mellyel a legnehezebb terepen is elvégezhető a védekezés. A hagyományos kézi, “damilos” kaszáláshoz már nem lehet munkaerőt találni, a lehetséges legjobb megoldás a japán OREC gép!

Kérjen ajánlatot!