IKR SOLAR Power Kft.

Japán gyártmányú, önjáró, professzionális bozótirtó gépek. A gépek különleges rotor burkolata minimálisra csökkenti az apríték kirepülését, így a napelemek gyakorlatilag nem szennyeződnek, rongálódnak.

»» Tekintse meg 2021-es angol nyelvű katalógusunkat! ««
(a magyar nyelvű is hamarosan érkezik)

A legnagyobb változás a gépek színében történt, az eddigi piros-fehér összeállítást felváltja a zöld-fehér, jelezve a gyártó elkötelezettségét a természethez.

 

Lehetőség nyílik az OREC gépek kipróbálására az Ön területén is. Kérjük, töltse ki a jelentkezési lapot, mi jelentkezünk a demo program függvényében.

Nagy teljesítményű kalapácsos bozótirtó, ágaprító gépek

HRC673

HRC673

Gumihevederes kivitel, szükség esetén nagy dőlésszögű munkához speciális motorral.
HRH801

HRH801

Hidrosztatikus, fokozatmentes hajtás, nagy munkaszélesség.

Önjáró (ráülős) bozótirtó, ágaprító gépek

RM882

RM882

kétkerék hajtás, mechanikus sebességváltó
RM952

RM952

Az OREC gépek zászlóshajója, csúcsmodell.
4WD, négykerék hajtás, hidrosztatikus, fokozat nélküli hajtáslánc

Oldalkaszával felszerelt gép

kitűnően alkalmas gyümölcsösök, szőlők ápolására, az oldalkasza 15 cm benyúlással dolgozik.
RMK151

RMK151

kétkerék hajtás, mechanikus sebességváltó

Parlagfű-mentesítés

Sajnos a parlagfű elterjedtsége Magyarországon évről – évre növekszik, Európában az egyik legfertőzöttebb ország vagyunk.A szénanátha a lakosság 40 %-t kínozza , ezen belül a betegek legalább fele parlagfű-allergiás. A vonatkozó törvény egyértelműen rendelkezik:
 
„Az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény 17. § (4) bekezdése értelmében a földhasználó köteles az adott év június 30. napjáig az ingatlanon a parlagfű virágbimbó kialakulását megakadályozni és ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig folyamatosan fenntartani.”
A mulasztókat egyrészt a kényszer parlagfű irtás magas költsége és súlyos, 15 ezer Ft-tól akár 5 millió Ft-ig terjedő bírság fenyegeti! Ebből a pénzből már nagyteljesítményű OREC bozótirtó gépet vásárolhat, mellyel a legnehezebb terepen is elvégezhető a védekezés. A hagyományos kézi, “damilos” kaszáláshoz már nem lehet munkaerőt találni, a lehetséges legjobb megoldás a japán OREC gép!

Kérjen ajánlatot!